Mindfulness Studio Weert en Breda  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Mindful Weert Walk

Op zondagochtend

Doe op zondagochtend mee met de Mindful Weert Walk en ervaar rust en ruimte in de groenste regio van de wereld: Weert en omgeving. Letterlijk en figuurlijk. Met mindful wandelen in de Weerter regio fysiek en mentaal in beweging komen. Dat klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Het is mogelijk op plezierige wijze lichaam en geest wat meer met elkaar in balans te brengen.

Wandelen in aandacht

De Mindful Weert Walk is een wandeling van ca. 4 km, waarbij we ons ook bewust zijn van het feit dat we wandelen. Ofwel: wandelen in aandacht. Deze wandeling wordt zo nu en dan eens onderbroken voor een mindfulness meditatie oefening, mindful beweegoefening of ademhalingsoefening. Dit gebeurt op laagdrempelige en toegankelijke wijze. Laat je gewoon verrassen!

Genieten van het moment

Deze wandelingen zijn dus gebaseerd op mindfulness. Mindfulness staat voor leven met aandacht, zonder oordeel en in dit moment. Er wandelt dan ook een gecertificeerd en ervaren mindfulness trainer met je mee. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment. En het is nog gezond voor je ook.

Mindful wandelen voor mentale fitheid

Zonder prestatiedruk in de natuur wandelen ontspant en het is natuurlijk heerlijk om buiten ook je mentale fitheid verder te ontwikkelen. Het begint ermee dat je (automatische) patronen en reacties gaat opmerken. Je kunt dan vervolgens een keuze maken hoe met een situatie of gebeurtenis om te gaan of hoe er tegen aan te kijken.

Nog onbekend met mindfulness? Geen probleem

Dus doe gewoon eens een keer mee met de Mindful Weert Walk en ervaar dat de Mindful Weert Walk een laagdrempelige, veilige en effectieve manier is om je gezondheid en (mentale) fitheid te verbeteren. Geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde wandelaar. Kennis van of ervaring met mindfulness is niet nodig.

Praktische informatie
Mindful Weert Walk

  • Startpunt: Natuur- en Milieucentrum (NMC) De IJzeren Man, Weert
  • Data: zondagochtend

  • Tijdsduur: van 09.30 uur tot 11.00 uur

  • Wanneer niet: bij extreem weer

  • Kosten: € 8,- per keer

  • Max. 10 personen, dus wel even vooraf aanmelden

Meer informatie over de Mindfulness Weert Walk?

Bel of mail gerust indien je ook een keer de Mindful Weert Walk wilt ervaren of informatie wenst over een van onze andere mindfulness activiteiten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51088944.

 

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Privacy Zeker

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!