Mindfulness Studio Weert en Breda  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Workshop in verbinding

Spel over en van verbinding

Ken je mij? Ken je jezelf?

Ontdek het spelenderwijs. Een workshop met een spel over en van verbinding.
Met deze workshop maak je op een laagdrempelige manier wezenlijk contact en leer je elkaar – en jezelf – beter kennen. Dit doen we door het bijzondere en betekenisvolle spel “Ken je mij?” te spelen. Dit gebeurt in groepen van 2 tot max. 10 personen.

Dromen en wensen, herinneringen en verlangens

We gaan aan de slag met vragen die raken aan dromen, wensen, herinneringen, verlangens en dat wat betekenis geeft aan je leven. Je kunt het spel spelen met vrienden, familie en collega’s, maar het spel is ook heel geschikt om op een andere manier kennis te maken met mensen die je nog niet (goed) kent en niet in de laatste plaats met jezelf. Want hoe goed ken je jezelf eigenlijk?

Deze workshop vindt regelmatig in Hartje Weert plaats: Cwartier – Unit 326, Beekstraat 54. Hiervoor geldt dan ook een open inschrijving. Wees Welkom!

Uiteraard organiseren we deze workshop ook op verzoek voor particulieren, verenigingen, samenwerkingsverbanden… En daarvoor komen we ook gerust naar jullie toe.

Team- en coachspel ook voor bedrijven

'Ken je mij?' zetten we tevens in als team- en coachspel (op de werkvloer).
Bij grotere organisaties vormen we meerdere groepen van circa 10 personen. De verrassende vragen zorgen ervoor dat collega’s nu op een heel andere manier met elkaar in gesprek gaan. Dit alles gebeurt onder begeleiding in een veilige, open sfeer. Dit spel nodigt er bovendien toe uit om de vrije ruimte tussen medewerkers in een team te vergroten.

Wil je minder frequent mediteren?

SveaVita; ook voor tweewekelijkse meditatie bijeenkomsten

SveaVita, Mindfulness Studio Weert en Breda organiseert regelmatig stilte-/oefendagen mindfulness meditatie. Voor mensen met en zonder meditatie-ervaring. Je bent van harte welkom!

En dit geldt overigens ook voor onze tweewekelijkse meditatiebijeenkomsten - elke 1e en 3e maandagavond in de maand van 19.30-21.00 uur - in onze studio te Hartje Weert (Cwartier - Unit 326). We ontmoeten je graag.

Wil je meer informatie over de Workshop in verbinding?

Bel of mail gerust indien je meer informatie wenst over deze workshop: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51088944.

 

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Privacy Zeker

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!