Mindfulness Studio Weert en Breda  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Op 2 wielen door Zweden

Bijna 7000 kilometer fietsen

Irma de Bont en Jacko Aerts fietsten bijna 7.000 km door het prachtige Zweden. Het betrof een parttime pelgrimstocht op de fiets langs de Sverigeleden.

In de periode van 2008 - 2015 hebben zij deze pelgrimstocht afgelegd. Hun aanvankelijke droom was om bij het bereiken van de (pre)pensioengerechtigde leeftijd naar de Noordkaap te fietsen.

Echter, zij zagen de pensioenleeftijd alleen maar stijgen en ook het besef groeide, dat je nog maar moet afwachten of je dan nog fysiek in staat bent om zo’n droom waar te maken. Onder het mom 'Pluk de dag' besloten zij er dan ook een parttime fietstocht in hun favoriete land Zweden van te maken.

Er is geen betere manier om een land en cultuur te leren kennen als op de fiets. Irma en Jacko vertellen hier graag over en beperken zich daarbij niet tot de informatie die doorgaans in een fraaie reisgids staat. Voor met name Irma was deze tocht namelijk tevens een groei in bewustzijn en ook daarvan word je deelgenoot gemaakt. Van harte uitgenodigd!

Wil je meer informatie over SveaVita?

Bel of mail gerust indien je meer informatie wenst;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51088944.

 

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Privacy Zeker

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!