Mindfulness Studio Weert en Breda  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Stiltedag mindfulness meditatie op Landgoed Stokershorst te Nederweert-Eind (L)

Zaterdag 30 november 2019

Zin in een dag helemaal voor en met jezelf? Zonder telefoon, mail, social media, boeken en kranten… Het is mogelijk op deze dag.

Mindfulness stilte-/oefendag

Kadootje voor jezelf

SveaVita, Mindfulness Studio Weert en Breda organiseert regelmatig stilte-/oefendagen mindfulness meditatie. Voor mensen met en zonder meditatie-ervaring. Even een momentje voor jezelf. Een mini-retraite op een prachtige locatie - vaak een voormalig klooster - in Zuid-Nederland.

Mindfulness stilte-/oefendag in de spiksplinternieuwe meditatieruimte van Landgoed Stokershorst te Nederweert-Eind

En voor de eerstvolgende stiltedag - zaterdag 30 november 2019 - zijn we te gast op Landgoed Stokershorst te Nederweert-Eind. Op de grens tussen Brabant en Limburg.

Tijdens deze dag krijg je op laagdrempelige wijze allerlei oefeningen uit de originele mindfulnesstraining (MBSR/stressreductietraining) aangeboden. En nog een beetje meer of minder… Je wordt hierbij begeleid door een gecertificeerde en ervaren (MBSR) mindfulnesstrainer.

Zo’n dag stelt je in de gelegenheid gedurende langere tijd bij je eigen ervaring te zijn, zonder dat je iets anders hoeft te doen. Zonder de gebruikelijke dagelijkse beslommeringen. Het komt niet meer zo vaak voor dat we echt tijd voor onszelf hebben. Laat staan dat we eens met onszelf kunnen zijn. Deze stilte/-oefendag is nu zo'n mooi moment voor bezinning, inspiratie, motivatie... En ook een gelegenheid bij uitstek om weer lekker nieuwe, frisse energie op te doen...

Prachtige locaties

SveaVita, Mindfulness Studio Weert en Breda organiseert deze dag afwisselend in Brabant en Limburg. Locaties waar we graag komen zijn Het Klooster Breda te Breda, Landgoed Stokershorst te Nederweert-Eind en Landgoed De Leonardushoeve te Belfeld. Om maar eens iets te noemen. Mooie plekken om even tot jezelf te komen.

We zijn er overigens trots op dat we iedere keer weer mensen uit Limburg in Brabant mogen verwelkomen en andersom. En inmiddels hebben we steevast ook deelnemers uit andere provincies te gast. We kijken al uit naar 30 november a.s. Jij ook?

Praktisch
Deze dag vangt aan om 09.45 uur en eindigt om circa 16.00 uur. Ook de lunch – vegetarisch/biologisch – wordt in stilte gebruikt.
Deelname aan deze dag kost € 75,00 p.p. all-in.
Voor deelnemers aan de (lopende) trainingen van SveaVita, Mindfulness Studio Weert en Breda geldt: eenmalig gratis aanmelden en meedoen aan een stilte-/oefendag.
Hoe dan ook vragen we je wel vooraf even aan te melden. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt.
Daarbij graag je eventuele dieetwensen aangeven.
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Irma de Bont op 06 51088944.
Van harte uitgenodigd!

Frequenter mediteren?

SveaVita: ook 2-wekelijkse meditatie bijeenkomsten

SveaVita, Mindfulness Studio Weert en Breda organiseert regelmatig stilte-/oefendagen mindfulness meditatie. Voor mensen met en zonder meditatie-ervaring. Je bent van harte welkom!

En dit geldt overigens ook voor onze tweewekelijkse meditatiebijeenkomsten - elke 1e en 3e maandagavond in de maand van 19.30-21.00 uur - in onze studio te Hartje Weert (Cwartier - Unit 326). We ontmoeten je graag.

Data en locatie
Stilte-/oefendagen Mindfulness Meditatie

  • Locatie: nieuwe meditatieruimte van Landgoed Stokershorst te Nederweert-Eind (L)

  • Datum: zaterdag 30 november 2019

  • Tijdsduur: van 09.45 tot circa 16.00 uur

  • Inclusief: lunch (vegetarisch/biologisch)

  • Kosten: € 75,- all-in

  • Bijzonderheden: deelnemers uit de (lopende) trainingen van SveaVita kunnen eenmalig gratis aanmelden en deelnemen aan deze Stilte-/oefendag Mindfulness Meditatie
  • Vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. i.v.m. beperkt aantal plaatsen

Wil je meer weten over de Mindfulness Meditatie stilte-/oefendagen?

Bel of mail gerust indien je meer informatie wenst over de stilte-/oefendagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51088944.

 

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Privacy Zeker

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!