Mindfulness Studio Weert  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Stilte-/oefendag mindfulness meditatie in Het Klooster Breda

Zaterdag 16 juni 2018

Zin in een dag helemaal voor en met jezelf? Zonder telefoon, mail, social media, boeken en kranten…

Mindfulness stilte-/oefendag

Kadootje voor jezelf

SveaVita, Mindfulness Studio Weert en Breda organiseert regelmatig stilte-/oefendagen mindfulness meditatie. Voor mensen met en zonder meditatie-ervaring. Je bent van harte welkom! En dit geldt overigens ook voor onze tweewekelijkse meditatiebijeenkomsten - elke 1e en 3e maandagavond in de maand van 19.30-21.00 uur - in onze studio te Hartje Weert (Cwartier - Unit 326). We ontmoeten je graag.

Mindfulness stilte-/oefendag in Kleine Kapel, Het Klooster Breda

En voor de eerstvolgende stiltedag - zaterdag 16 juni 2018 - zijn we te gast bij Het Klooster Breda te Breda. We kijken er al naar uit. Jij ook?

Terug naar de mindfulness stilte/-oefendag. Het gaat hier om een dag waarop je op laagdrempelige wijze allerlei oefeningen uit de originele mindfulnesstraining (MBSR) krijgt aangeboden. En nog een beetje meer of minder… Je wordt hierbij begeleid door een gecertificeerde en ervaren (MBSR) mindfulnesstrainer.

Zo’n dag stelt je in de gelegenheid gedurende langere tijd bij je eigen ervaring te zijn, zonder dat je iets anders hoeft te doen. Zonder de gebruikelijke dagelijkse beslommeringen. Het komt niet meer zo vaak voor dat we echt tijd voor onszelf hebben. Laat staan dat we eens met onszelf kunnen zijn. Deze stilte/-oefendag is nu zo'n mooi moment voor bezinning, inspiratie, motivatie... En ook een gelegenheid bij uitstek om weer lekker nieuwe, frisse energie op te doen...

Prachtige locaties om tot jezelf te komen

SveaVita, Mindfulness Studio Weert en Breda organiseert deze dag afwisselend in Brabant en Limburg. Locaties waar we erg graag komen zijn Het Klooster Breda te Breda en Landgoed De Leonardushoeve te Belfeld. Mooie plekken om even tot jezelf te komen. We zijn er overigens trots op dat we iedere keer weer mensen uit Limburg in Brabant mogen verwelkomen en andersom. En voor de eerstvolgende stiltedag - zaterdag 16 juni 2018 - zijn we te gast bij Het Klooster Breda. We kijken er al naar uit. Jij ook?

Deze dag vangt aan om 09.45 uur en eindigt om 16.00 uur. Ook de lunch – vegetarisch/biologisch – wordt in stilte gebruikt. Van harte uitgenodigd.
Deelname aan deze dag kost €45 all-in. Voor (oud)deelnemers uit de lopende trainingen van SveaVita, Mindfulness Studio Weert en Breda is deelname eenmalig gratis.
Wel vooraf even aanmelden graag. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Irma de Bont even op 06 51088944.

Wil je frequenter mediteren?

SveaVita; ook voor tweewekelijkse meditatie bijeenkomsten

SveaVita, Mindfulness Studio Weert en Breda organiseert regelmatig stilte-/oefendagen mindfulness meditatie. Voor mensen met en zonder meditatie-ervaring. Je bent van harte welkom!

En dit geldt overigens ook voor onze tweewekelijkse meditatiebijeenkomsten - elke 1e en 3e maandagavond in de maand van 19.30-21.00 uur - in onze studio te Hartje Weert (Cwartier - Unit 326). We ontmoeten je graag.

Data en locatie
Stilte-/oefendagen Mindfulness Meditatie

  • Locatie: Het Klooster Breda (Noord-Brabant)

  • Datum: zaterdag 16 juni 2018

  • Tijdsduur: van 09.45 tot 16.00 uur

  • Inclusief: lunch (vegetarisch/biologisch)

  • Kosten: € 45,- all-in

  • Bijzonderheden: (oud)deelnemers uit de lopende trainingen van SveaVita kunnen eenmalig gratis deelnemen aan deze Stilte-/oefendag Mindfulness Meditatie
  • Aanmelden: vooraf aanmelden, beperkt aantal plaatsen

Wil je meer weten over de Mindfulness Meditatie stilte-/oefendagen?

Bel of mail gerust indien je meer informatie wenst over de stilte-/oefendagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51088944.

 

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!