Mindfulness Studio Weert en Breda  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Mindfulness Meditatie Moment Weert

Iedere 1e en 3e maandag van de maand organiseert SveaVita (terugkom) bijeenkomsten mindfulness meditatie. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Workshop mindfulness met het nieuwe spel Mind Your Step

Je wilt eens nader kennismaken met mindfulness en er eens aan proeven wat het voor je kan betekenen? Dan is deze workshop mindfulness echt iets voor jou.

mindfulness-weert-stiltedag-landgoed-stokershorst

Stilte-/oefendag mindfulness meditatie

De eerstkomende stiltedag die SveaVita organiseert valt op zaterdag 30 november 2019 en deze vindt plaats in de spiksplinternieuwe meditatieruimte op Landgoed Stokershorst te Nederweert-Eind. Op de grens van Brabant en Limburg.

Mindful Weert Walk op zondagochtend

Loop je mee op zondagochtend van 09.30 tot 11.00 uur met de Mindful Weert Walk en ervaar rust en ruimte in de mooie en groenste regio van de wereld: Weert en omgeving. Even een moment voor jezelf.

Verkoop mindfulness spel Mind Your Step

Speciale actie bij inschrijving voor de 8-weekse mindfulnesstraining (MBSR) bij SveaVita ontvang je een leuke korting bij gelijktijdige aanschaf van het spel.


Wil je weten of mindfulness iets voor je is?

Weet je nog niet zeker of een mindfulnesscursus iets voor je is? Wil je er eerst iets meer over weten en ook eens ervaren wat mindfulness met je kan doen en voor je kan betekenen? Woon dan een Workshop Mindfulness bij. Er is dan ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Van harte uitgenodigd!

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Privacy Zeker

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!