Mindfulness Studio Weert en Breda  |  06 510 889 44  |  info@sveavita.nl

Mindfulnesstraining

Stressreductietraining in Weert en Breda

 • Home
 • Mindfulness
 • Mindfulness training

Mindfulness

Mindfulness trainingen en workshops

SveaVita geeft diverse mindfulnesstrainingen en workshops in hartje Weert en Breda, waaronder de originele 8-weekse MBSR-training van Jon Kabat-Zinn. MBSR staat voor Mindfulness Based Stress Reduction (stressreductietraining). Als over mindfulnesstraining wordt gesproken, wordt doorgaans deze training bedoeld. Wat mindfulness is, lees je hier. Informatie over de training zelf volgt hieronder.

SveaVita is mindfulness specialist en biedt ook vervolgtrainingen, bedrijfstrainingen en activiteiten als mindfulness meditatiebijeenkomsten, stiltedagen en retraites aan. Hierover elders op deze website meer.

Voor wie is mindfulness geschikt?

Wel of geen klachten, iedereen heeft baat bij mindfulness

De 8-weekse mindfulness training is geschikt voor mensen met burn-out, stress, stress gerelateerde, (chronische) pijnklachten of ander ongemak. Tegenwoordig wordt de training steeds vaker ook gevolgd door mensen zonder deze klachten. Iedereen kan baat hebben bij (meer) mindfulness in zijn of haar leven. Deelnemers aan onze trainingen merken niet zelden op: "iedereen zou dit minstens een keer in zijn leven moeten doen". Je kunt natuurlijk ook eerst eens geheel vrijblijvend komen kennismaken met ons en onze trainingen of starten met een workshop.

„Je kunt de golven niet stoppen,

maar je kunt wel leren surfen“

Jon Kabat-Zinn

Mindfulness cursusinformatie Weert en Breda

Deze mindfulnesstraining of stressreductietraining in zowel Weert als Breda bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltebijeenkomst. Het is een ervaringsgerichte training. Een ervaren en gecertificeerde trainer van SveaVita biedt praktische aandacht-, beweeg- en meditatieoefeningen aan. Iedere bijeenkomst is er een thema aan bod waarbij je natuurlijk een woordje van uitleg krijgt. Dit maakt ook dat je begrijpt waarom je de oefeningen doet die je gaat doen.

Het is géén therapie en géén praatgroep. Er wordt niet inhoudelijk ingegaan op persoonlijke problematiek. Je traint je geest/de aandachtspier en koppelt (vrijblijvend) terug hoe het is om met meer aandacht te leven. 


SveaVita geeft trainingen voor:

 • groepen
 • doelgroepen
 • individuen
 • maatjes
 • organisaties


De trainingen vinden plaats in de mindfulnessstudio te Weert of Breda. De bedrijfstrainingen vinden landelijk in-company plaats of op een externe locatie.

Kosten

Deelname aan de groepstraining mindfulness (8-weekse MBSR) kost €300 p.p. Dit bedrag is inclusief btw, werkboek, geluidsbestanden en deelname aan een geheel verzorgde stiltedag op een fraaie externe locatie. Vaak vergoedt de zorgverzekeraar of werkgever de kosten voor deze training geheel of gedeeltelijk. Informeer naar de mogelijkheden!
Deelname aan een individuele mindfulnesstraining (8 bijeenkomsten van 1 uur) kost €720 p.p.
Tarieven bedrijfstrainingen op aanvraag.

Mindfulnesstraining
8-weekse groepstraining
Weert

 • Locatie: Cwartier - Unit 326, Beekstraat 54, Weert
 • Startdatum: dinsdag 19 mei 2020

 • Tijd: van 19.15 uur tot 21.45 uur

 • Overige data: zie agenda

Aandachttraining Weert
Wat is mindfulness weert

Twijfel je of mindfulness iets voor je is?

Weet je nog niet zeker of een mindfulnesscursus iets voor je is? Wil je er eerst iets meer over weten en ook eens ervaren wat mindfulness met je kan doen en voor je kan betekenen? Woon dan een Workshop Mindfulness bij. Er is dan ook alle ruimte voor het stellen van vragen. Van harte uitgenodigd!

 

Aanmelden of meer informatie?

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Privacy Zeker

Vaak vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!